понеделник, 19 март 2012 г.

Има ли връзка между нацистите и НЛО?


  Има ли наистина връзка между нацистите и НЛО и ако отговорът е не, защо тогава някои от нацистките учените започват работа в НАСА след края на Втората Световна война?

  В търсене на произхода на Арийската раса, нацистите стигнали до Индия и до ведическите текстове, където се говори за НЛО. Така, че Хитлер е вярвал в НЛО и е искал да развие своя, собствена теория, на базата на ведическите текстове, както и да създаде едно ново и уникално оръжие, с което да успее за един миг да спечели войната. Въпреки че такова оръжие не е създадено, има доклади, съобщаващи за странни летящи обекти в немското въздушно пространство. Тези доклади продължават по време на цялата война.

  През 1940 г. щатските бомбардировачи буквално заличават градовете Дрезден, Хамбург и Берлин. По време на бомбардировките, американските пилоти съобщават за огнени кълба. Те не знаели какво представляват и мислели, че са немски, тайни оръжия. Нарекли ги "фу-изтребители" (feu-fighters) - фу (feu) на френски означава огън. Подобни огнени кълба са забелязвани многократно над Германия и Източна Европа, по време на Втората световна война. Пилотите ги описвали като "изглеждащи безопасно за самолетите", но били на всякъде и доста често имало случаи на механични повреди по бомбардировачите. Най-странният факт е, че някои пилоти са докладвали за липсата на маса при въпросните кълба - самолетите са минавали направо през тях.

  Не е открито от къде са се появили "фу-изтребителите", но има теория, че са тайно, нацистко оръжие. Тази теория е била широко разпространена сред съюзническите пилоти по това време. Но възможно ли е Третият райх да е разполагал с извънземна технология? Някои смятат, че това, което нацистите са развили е усъвършенстван механизъм, по който учените работят и до днес - задвижвана с живак, антигравитационна технология. Това е живак, в затворена система като стъклена кълбо. Веднъж живакът завъртял се като в жироскоп, в една затворена система, създава издигане. Това е електрическо издигане, което излъчва много ярка светлина.

  Към края на войната германците започнали да произвеждат огромни количества живак. На скоро са намерени две потопени нацистки подводници (едната до Сингапур, а другата до Норвегия), чиито товар бил изцяло от живак. Това, което все още никой не е признал и се пази в тайна е, че "фу-изтребителите" представляват плазмени кълба от живак. Целта им е била да създадат пулсиращо, магнитно заредено поле около бомбардировачите, което да спре двигателите и да пречи на електрическите системи.

  Възможно ли е "фу-изтребителите" да са плод на взаимстване от извънземна технология? Ако е така - от къде нацистите са имали достъп до подобна информация? Уфолозите говорят за разбита летяща чиния през 1936 г., в планината Черна гора, близо до Фрайбург. Някои смятат, че нацистките учени са я изследвали, ремонтирали и са тествали енергията и системите и. И чрез обратно инженерство са копирали някои от т. нар. извънземни технологии.
  Факт е, че няма конкретни доказателства по този въпрос, но също така е известен и фактът, че технологично германците са били много по-напреднали от всички останали по това време. Дали са имали връзка с извънземна технология - нека всеки прецени сам!

Източник - "Древните извънземни" (поредица на "History channel")

Няма коментари: